UtamaDasar Privasi

Dasar Privasi

Kuali Sudip (“Kuali Sudip”) mengendalikan KualiSudip.com dan boleh mengendalikan laman web lain. Ia adalah dasar Kuali Sudip untuk menghormati privasi anda mengenai apa-apa maklumat yang mungkin kami kumpulkan semasa mengendalikan laman web kami.

Pelawat Laman Web

Seperti kebanyakan pengendali laman web, Kuali Sudip mengumpul maklumat unik yang mengenal pasti jenis pelayar web dan pelayan biasanya tersedia, seperti jenis penyemak imbas, keutamaan bahasa, laman merujuk, dan tarikh dan masa permintaan setiap pengunjung. Tujuan Kuali Sudip dalam mengumpul maklumat yang tidak mengenal pasti secara peribadi adalah untuk lebih memahami bagaimana pengunjung Kuali way menggunakan laman webnya. Dari semasa ke semasa, Kuali Sudip boleh melepaskan maklumat yang tidak mengenal pasti secara peribadi dalam agregat, contohnya, dengan menerbitkan laporan mengenai tren penggunaan laman webnya.

Kuali Sudip juga mengumpul maklumat yang mengenal pasti secara peribadi seperti alamat Internet Protocol (IP) untuk pengguna log masuk dan pengguna meninggalkan komentar di blog / tapak KualiSudip.com. Kuali Sudip hanya mendedahkan pengguna pengguna log masuk dan mengulas alamat IP di bawah keadaan yang sama yang digunakan dan mendedahkan maklumat mengenal pasti secara peribadi seperti yang dihuraikan di bawah ini, kecuali bahawa alamat IP pengulas dan alamat e-mel kelihatan dan didedahkan kepada pentadbir blog / tapak di mana komen dibiarkan.

Mengumpul Maklumat Pengenal Peribadi

Beberapa pelawat ke laman web Kuali Sudip memilih untuk berinteraksi dengan Kuali Sudip dengan cara yang memerlukan Kuali  ​Sudip untuk mengumpulkan maklumat mengenal pasti diri. Jumlah dan jenis maklumat yang dikumpulkan oleh Kuali Sudip bergantung kepada sifat interaksi. Sebagai contoh, kami meminta pelawat yang mendaftar di KualiSudip.com untuk memberikan nama pengguna dan alamat e-mel. Mereka yang terlibat dalam transaksi dengan Kuali ​​Sudip diminta memberikan maklumat tambahan, termasuk maklumat peribadi dan kewangan yang diperlukan untuk memproses transaksi tersebut. Dalam setiap kes, Kuali Sudip mengumpul maklumat sedemikian setakat yang perlu atau sesuai untuk memenuhi tujuan interaksi pelawat dengan Kuali  ​​Sudip. Kuali Sudip tidak mendedahkan maklumat pengenalpastian secara peribadi selain dari yang diterangkan di bawah. Dan pelawat sentiasa boleh menolak untuk membekalkan maklumat mengenal pasti secara peribadi, dengan kaveat yang boleh menghalang mereka daripada terlibat dalam aktiviti berkaitan laman web tertentu.

Statistik Agregat

Kuali Sudip boleh mengumpul statistik tentang tingkah laku pelawat ke laman webnya. Kuali Sudip boleh memaparkan maklumat ini secara terbuka atau memberikannya kepada orang lain. Walau bagaimanapun, Kuali Sudip tidak mendedahkan maklumat pengenalpastian secara peribadi selain dari yang diterangkan di bawah.

Perlindungan Maklumat Pengenalpastian Secara Individu

Kuali Sudip mendedahkan maklumat peribadi yang mengenal pasti dan mengenal pasti secara peribadi hanya kepada para pekerja, kontraktor dan organisasi gabungannya yang (i) perlu mengetahui maklumat itu untuk memprosesnya di atas nama Kuali Sudip atau untuk menyediakan perkhidmatan yang tersedia di laman web Kuali Sudip , dan (ii) yang telah bersetuju untuk tidak mendedahkannya kepada orang lain. Sebahagian daripada pekerja, kontraktor dan pertubuhan gabungan boleh diletakkan di luar negara asal; dengan menggunakan laman web Kuali Sudip, anda bersetuju untuk memindahkan maklumat tersebut kepada mereka. Kuali Sudip tidak akan menyewa atau menjual secara peribadi mengenal pasti dan mengenal pasti maklumat peribadi kepada sesiapa sahaja. Selain daripada pekerja, kontraktor dan organisasi gabungannya, seperti yang diterangkan di atas, Kuali Sudip mendedahkan maklumat yang mengenal pasti dan mengenal pasti diri secara peribadi hanya sebagai tindak balas kepada sepina, perintah mahkamah atau permintaan kerajaan yang lain, atau apabila Kuali Sudip percaya dengan suci hati bahawa pendedahan adalah semunasabahnya perlu untuk melindungi harta atau hak Kuali Sudip, pihak ketiga atau orang awam pada umumnya. Jika anda adalah pengguna berdaftar laman web Kuali Sudip dan telah membekalkan alamat e-mel anda, Kuali Sudip kadang-kadang boleh menghantar e-mel kepada anda untuk memberitahu anda tentang ciri-ciri baru, meminta maklum balas anda, atau membuat anda tetap terkini dengan apa yang sedang berlaku dengan Kuali Sudip dan produk kami. Jika anda menghantar kami permintaan (sebagai contoh melalui e-mel atau melalui salah satu daripada mekanisme maklum balas kami), kami berhak untuk menyiarkannya untuk membantu kami memperjelaskan atau membalas permintaan anda atau membantu kami menyokong pengguna lain. Kuali Sudip mengambil segala langkah yang semunasabahnya diperlukan untuk melindungi terhadap akses, penggunaan, pengubahan atau pemusnahan yang tidak dibenarkan yang mengenal pasti maklumat identiti peribadi dan mengenal pasti secara peribadi.

Cookie

Cookie adalah serangkaian maklumat yang disimpan di laman web pada komputer pengunjung, dan pelayar pelawat menyediakan laman web setiap kali pengunjung kembali. Kuali Sudip menggunakan kuki untuk membantu Kuali Sudip mengenal pasti dan mengesan pelawat, penggunaan laman web Kuali Sudip, dan akses laman web mereka